virtuaalitalli - a sim-game stable
Etusivu Talli Hevoset Palvelut Tapahtumat

Ratsutuspalvelut

Ratsutus ja nuorten sisäänratsastus

Tarjoamme nuorille hevosille ja kaikenikäisille jatkokoulutusta tarvitseville hevoskohtaisesti räätälöityjä ratsutuspalveluita. Niin sanotut remonttiratsut eli peruskoulutukseen tulevat hevoset viipyvät meillä yleensä noin 1-2 kuukautta, mutta jos tavoitteena on edistyä perusasioita pidemmälle, suosittelemme pidempää 2-3 kuukauden ratsutusjaksoa. Stall Sjöholma tarjoaa hyvät puitteet ja mahdollisuudet kilpailuihin tähtääville, mutta toivotamme avoimesti tervetulleeksi myös harrastekäytössä olevat, sillä jokainen hevonen ansaitsee hyvän koulutuksen. Koulutusjakson ajan hevonen asuu tallimme tiloissa karsina- tai laidunpaikalla ja on oikeutettu täysi- tai puolihoitoon.

Ratsutuksen aikana hevosta viedään eteenpäin omistajan kanssa sovitulla tavalla. Lähetämme noin kerran kuukaudessa sähköpostitse tilannekatsausta siitä, kuinka koulutus on sujunut ja mitä hevosen kanssa on tehty. Omistajan pyynnöstä myös kilpailutamme (lue lisää kilpailutuksesta alempaa sivulta) ratsua yli kaksi kuukautta kestävän koulutusjakson aikana tai esimerkiksi opettamme kokemattomampaa hevosta kilpailutilanteeseen tallin omissa kilpailuissa.

Tarkemmat kuulumiset ratsutuksen ajalta kirjoitetaan tallin omalle foorumille, josta omistajan on helppo ja nopea lukea kehittymisestä. Omistaja voi myös itse kommentoida palstalle esimerkiksi vieraillessaan hevosensa luona koulutuksen aikana. Myös valmentajat, mahdolliset hoitajat sekä muu porukka ovat enemmän kuin tervetulleita kertoilemaan tapahtumistaan!

» Ratsutettavat
» Aiemmin ratsutetut hevoset


Sisäänratsastus 1-2kk 650ve/kk
- Ratsun alkeita noin 3-5 kertaa viikossa
- 2-3 päiväkirjamerkintää

Ratsutus 2-3kk 700ve/kk
- Ratsastus 4-6 kertaa viikossa
- 3-5 päiväkirjamerkintää

Läpiratsastus 1vk 200ve/vk
- Ratsastus 4-6 kertaa viikossa
- 1 päiväkirjamerkintä
Täysihoitoon kuuluu
- Karsinapaikka, päivittäinen siivous* ja kuivikkeet
- Ruokinta (aamu, päivä, ilta)
- Kaura, heinä, kivennäinen, suolakivi
- Loimitus tarpeen mukaan
- Koko/puolipäivätarhaus
- Säilytystila hevosen varusteille

* ei sisälly puolihoitoon

Hevonen ratsutukseen?

Paikkoja vapautuu syksyllä 2017.

Meille Stall Sjöholmaan ovat tervetulleita niin kaikki nuoret sisäänratsastamattomat, kuin läpiratsastusta tai jatkokoulutusta tarvitsevat ponit ja hevoset. Mikäli haet hevosellesi ratsutusapua, täytä ja lähetä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Taulukon hinnasto sisältää täysihoidon 500ve/kk ja hinnan ratsutuksesta, joka on 150-200ve/kk. Puolihoidossa hevonen on oikeutettu kaikkiin muihin palveluihin, paitsi tähdellä (*) merkittyihin, jolloin hinta on 350ve/kk + ratsutuksesta koituvat kulut. Laidunpaikasta koituu kuluja 100ve/kk + ratsutuksesta koituvat kulut.
Huom! Kyseessä on virtuaalinen ratsutuspalvelu, josta ei makseta oikeaa rahaa!

» Varauslomake


Kilpailutus

koristekuva Koulutuksessa olevien hevosten on mahdollista osallistua Disa Sundin tai toisen tiimiläisemme (tutustu henkilökuntaan) ratsastamana kilpailutoimintaan Stall Sjöholmassa tai muilla talleilla. Erityisesti nuorille ratsuille tämä on hyvä väylä tutustua rauhassa kilpailujen tunnelmaan jo ennestään tutuissa maisemissa. Kilpailuttamisesta sovitaan aina erikseen ja siitä olisi hyvä mainita jo hakemusta lähettäessä.

Erityissopimuksesta otamme talliin asiakkaiden hevosia kilpakäyttöön painottuvalle koulutusjaksolle, jonka pituus sovitaan omistajan kanssa. Hevoselle kerätään kilpailukokemusta ja mahdollisesti omistajan toiveiden mukaan yritämme nostaa sen tasoa korkeammalle koulu-, este- tai kenttäratsastuksen saralla. Kilpailutahti suhteutetaan hevosen ikääntymiseen ja koulutustasoon. Yhteensä startteja kertyy keskimäärin noin 1-10 kuukaudessa. Kilpailutusjakson päätteeksi omistaja saa koosteen, jossa käydään läpi hevosen otteita koko ajanjakson aikana tai tietyltä päivältä.

Kilpailutettavana oleva hevonen asuu ratsutettavien tavoin Stall Sjöholman tiloissa täysi- tai puolihoidossa. Sovittaessa hevonen voi asustaa myös omalla tallillan.

© Stall Sjöholma 2010-2016, kyseessä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable
ulkoasun taustat Subtle Patterns ja The Inspiration Gallery