virtuaalitalli - a sim-game stable
Etusivu Talli Hevoset Palvelut Tapahtumat

Tallin palvelut

Ratsutus - Kilpailutus - Maahantuonti - Kasvatus ja kesälaitumet

Ratsutus ja nuorten sisäänratsastus

koristekuvaSjöholmaan on mahdollista tuoda nuori hevonen sisäänratsastukseen tai kaikenikäinen jatkokoulutusta tarvitseva hevonen ratsutukseen. Räätälöimme ratsutusjakson hevoskohtaisesti sopivaksi ja huomioimme asiakkaan lähtökohdat ja tavoitteet toiminnassamme. Ratsun edistymistä ja kuulumisia voi seurata ratsutusjakson aikana foorumilta.

Peruskoulutusjakso on noin 1-2 kuukauden pituinen, mutta suurempaa edistymistä tavoittelevalle ratsulle suosittelemme 2-3 kuukauden ratsutusjaksoa. Koulutuksen ajan ratsutettavalla hevosella on oikeus talli- tai laidunpaikkaan Sjöholmassa joko puoli- tai täysihoitopalveluineen. Sopimuksen mukaan voimme myös tulla hevosen omalle asuintallille. Tutustu ratsutuspalveluihin.

Tiedossa kisasyksy 2016, ratsutuspaikkoja voi tiedustella ensi vuoden puolelle!


Kilpailutus

koristekuva Ratsutuksessa olevan hevosen on mahdollista sisällyttää koulutusjaksoonsa kilpailuissa käymistä Disa Sundin tai jonkun toisen tiimiläisemme ratsastamana. Hevonen on myös mahdollista tuoda ainoastaan kilpailemiseen ja kilpakentiltä kerättävän kokemuksen kartuttamiseen painoittuvalle ajanjaksolle Sjöholmaan. Vaihtoehtoisesti voimme myös kilpailla hevosella sen asuessa kotitallissaan. Ajanjakson pituudesta sovitaan kahdenkeskeisesti omistajan kanssa.

Kilpailutahti tullaan suhteuttamaan hevosen ikääntymiseen ja koulutustasoon. Yleensä startteja kertyy noin 1-10 kappaletta kuukauden aikana. Tarkempaa tietoa löydät Kilpailutus -sivulta.

Kaudella 2016 paikka yhdelle kilpailutettavalle hevoselle!


Maahantuonti

koristekuva Tallin ydintoiminnan osa on ollut alusta alkaen ratsuhevosten maahantuonti ja välitys Suomessa ja Euroopassa. Useimmissa tilanteissa läpiratsastamme tai koulutamme hevosta eteenpäin ennen myymistä. Myyntiin valitsemiemme hevosten joukkoon mahtuu niin laadukkaita kilpahevosia ammattilaisille kuin harraste- ja opetuskäyttöön soveltuvia yksilöitä. Asiakkaan toiveesta Niklas Sund hoitaa myytävän hevosen kotiinkuljetuksen Suomeen tai muualle Euroopan alueelle.

Lue lisää maahantuontitoiminnasta


Kasvatus ja kesälaitumet

koristekuva Meille syntyy vuosittain omista siitostammoistamme noin 1-2 varsaa ja satunnaisesti tallikoirapentueita rodusta jackrussellinterrieri. Hevos- ja koirakasvatuksestamme voit lukea Kasvatus -sivulta.

Kesällä 2017 läheisellä saarella ja Sjöholman tiluksien reunamilla olevilla pelloilla on perinteiseen tapaan laidunpaikkoja sekä omille että ulkopuolisten tahojen hevosille. Laidunpaikka ikäistensä seurassa on erinomainen vaihtoehto nuorille 1-3 -vuotiaille oreille ja tammoille kesänviettopaikaksi. Poikkeuksellisesti tänä vuonna otamme omalle laitumelleen myös varsallisia tammoja.

Vuonna 2017 tavataan taas näissä merkeissä

© Stall Sjöholma 2010-2016, kyseessä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable
ulkoasun taustat Subtle Patterns ja The Inspiration Gallery
Tämän sivun koristekuvista kiitos AK & ransu.kuvat.fi