Nuorten ja aloittelevien ratsujen harjoituskilpailut 4.12.2016

Stall Sjöholmassa järjestetään 4. joulukuuta virtuaaliset harjoituskilpailut, jotka ovat avoinna nuorille hevosille ja poneille, sekä vanhemmille aloitteleville ratsukoille. Matalat luokat tarjoavat mahdollisuuden harjoitella esteradan ratsastamista kilpailutilannetta vastaavissa olosuhteissa oman nuoren kanssa tai ratsun, jonka kanssa yhteistyö on aloitettu vasta hetki sitten. Kilpailujen vastuuhenkilönä toimii Disa Sund VRL-03335 (disasterne@gmail.com). Kilpailujen tulokset arvotaan arvontakoneella.

Yleinen info:
- Järjestyspaikkana Stall Sjöholma
- Luokat ratsastetaan ja verrytellään maneesissa, käsihevosalue ulkokentällä

Kilpailun säännöt:
- Avoinna nuorille hevosille/poneille ja aloitteleville ratsukoille
- Lähtömaksu 5ve per ratsukko

Arvostelu:
- Tyyliarvostelu (virhepisteet + tyylipisteet)
- Jokainen osallistuja saa n. 50+ sanaisen kommentin
- Huom! Ilman informaatiota hevosen luonteesta (pk-merkinnät, valkennukset, luonne) kommentti on suppeampi

Osallistuminen:
- Yhteen luokkaan mahtuu 20 ratsukkoa
- Yksi (1) hevonen enintään yhteen (1) luokkaan
- Enintään kaksi (2) ratsua/ratsastaja/luokka
- Yksi hevonen vain kerran yhteen luokkaan
- Samaan luokkaan osallistuvat saman luokkaotsikon alle, kiitos!
- VIP 2.12.2016

Osallistumiset vain allaolevassa muodossa sähköpostiin disasterne@gmail.com otsikolla "Nuorten kisat".

Luokka [rv]
Ratsastaja - <*a href="http://osoite">Ratsun nimi<*/a>
poista tähdet!


Luokat

Luokka 1. Puomi/kavalettiluokka
Luokka 2. 50cm
Luokka 3. 80cm
Luokka 4. 100cm (avoin hevosille)


Tulokset

Päivitetty 6.12.2016 klo 15:40

Luokka 1. Puomi/kavalettiluokka

1. Nintsu - Moana’s Iarll Rhyfelgar
2. Emilia - Ponipalleron Syysilta
3. Pierre - Adinan Wiikarin Anttoni

4. Jannica - Adinan Enni
5. Nintsu - Moana’s Unforgivable
6. Veera Ruusula - Kreivitär Iltatuuli
7. Veera Ruusula - Voittopoika
8. Malla - Eemeli
9. Jannica - A.D. Baltic Prickle
10. Pierre - Villahaan Vanimo

Nintsu - Moana’s Iarll Rhyfelgar
Nuori Raffe hyppäsi ratsastajansa Nintsun kanssa tyylikkäästi ilman turhaa epäröintiä. Orilla oli tarmokas ja reipas laukka, mutta se malttoi mennä pitkätkin tiet hyvässä tasaisessa tahdissa ja kuunnella Nintsun antamia apuja. Kiireetön, hallittu ja eleetön ratsastus yhdistettynä puhtaasti kaikkien esteiden yli menneeseen, omalla moottorillaan liikkuneeseen ratsuun takasivat luokkavoiton tälle ratsukolle. Onnea!

Emilia - Ponipalleron Syysilta
Ilta vaikutti kulkeneen verryttelyssä hieman omissa maailmoissaan, mutta oman suoritusvuoron tullessa Emilia sai sen keskittymään täysillä rataan ja hyppäämiseen. Ratsastaja sääteli hyvin tilannetajuisesti tamman laukkaa, ottaen esimerkiksi hieman pidempiä ja varmempia teitä. Puomit ja kavaletit ratsukko ylitti ilman tiputuksia tai kolautuksia. Ilta oli rohkean oloinen nuori suomenhevostamma, kun ratsastaja sai sen kuulolle ja avuilleen. Jatkakaa samaan malliin!

Pierre - Adinan Wiikarin Anttoni
Pierren ratsastama Anttoni ansaitsee maininnan rehdistä asenteesta. Vaikka radalla ei ollut korkeutta nimeksikään, suomenhevosori oli tarkka jaloistaan ja se ylitti puomit ja kavaletit keskittyneesti. Ratsukko eteni radalla määrätietoisesti, tosin yhdessä kaarteessa oli pientä haparointia, kun Anttoni painoi hieman ulospäin. Muuten hevonen vaikutti olevan oikein näppärä ja se kuunteli ratsastajansa apuja.

Jannica - Adinan Enni
Matkaamaan tottuneelle Ennille kisatilanne ei aiheuttanut jännitystä, vaan se käyttäytyi levollisesti ja eteni radalla omaan suoritukseensa keskittyen. Entisen ravihevosen laukka oli reipas ja pienen horjahduksen jälkeen se lähti mieluiten korjaamaan tilannetta lisäämällä kaasua. Jannica puuttui kuitenkin tilanteeseen nopeasti ja onnistui loppuradan ajan säilyttämään ratsunsa paremmassa tasapainossa hypyissä ja kaarteissa. Hyvä!

Nintsu - Moana’s Unforgivable
Ryhdikkäänä esiintynyt Unto eteni innosta piukeana kavaletilta toiselle korvat hörössä ja reippaalla asenteella. Ratsastajan on hyvä huolehtia, ettei se kuitenkaan tulevaisuudessa, mahdollisesti korkeuksien noustessa, pääse liian omavaltaisesti karkaamaan hyppyihin. Reiluista ponnistuksista huolimatta ratsukko pelasi muuten hyvin yhteen ja Nintsu antoi energiselle Untolle pitkillä teillä sopivasti tilaa mennä eteenpäin. Tästä päivästä selvittiin yhdellä kolautuksella.

Veera Ruusula - Kreivitär Iltatuuli
Radan alkupuolella Ilta oli hieman kummastuneen oloinen ja Veera sai tehdä töitä pitääkseen ratsunsa ajatukset kasassa. Loppua kohden ratsukon meno alkoi kohota silminnähden. Ilta laukkasi luonnostaan kohtuullisen hyvässä tahdissa, mutta epäröidessään se jäi hieman hitaan oloiseksi ja joutui miettimään jalkojaan. Puomien ja kavalettien ylitykseen tuli enemmän täsmällisyyttä, kun ratsukon yhteistyö lähti sujumaan.

Veera Ruusula - Voittopoika
Veera Ruusula toi radalle kisatunnelmaan tutustumaan säihkyvän kermanvaalean suomenhevosensa Voiton. Ori oli hiukan ihmeissään uudesta tilanteesta ja katseli jonkin verran radan ulkopuolelle. Tämä aiheutti satunnaista jalkojen kolahtelua puomeihin. Voitolla oli tarmokas ja hyvin eteenpäinvievä laukka. Kun ori malttoi keskittyä paremmin ratsastajansa apuihin, se liikkui notkeasti sekä puomeilla että hyppyjen välissä.

Malla - Eemeli
Tämän päivän piskuisin osallistuja oli Mallan ratsastama Eemeli-poni. Nuorella shettiksellä riitti ihmeteltävää ja kummasteltavaa, mutta ratsastajansa rohkaisemana se meni radan reippaasti loppuun. Yhdelle kavaletille tuli kielto, mutta siitä päästiin yli jo heti seuraavalla yrittämällä.

Jannica - A.D. Baltic Prickle
Jannican pieni ja vankka welsh mennä posotti radalla melkoisella tohinalla. Yksi kavaletti kiepsahti nurin heti radan alkupuolella, mutta se ei Pricklen menoa haitannut. Kuitenkin kun ratsastaja pysyi rauhallisena ja pyrki katsomaan hyvät lähestymiset, niin ratsukin vähän hellitti isointa vaihdetta. Kotona on hyvä tehdä parempaan hallintaan tähtääviä harjoituksia. Tsemppiä!

Pierre - Villahaan Vanimo
Hurmaavan valkea Niko oli hieman ihmeissään joutuessaan menemään yksin radalle. Ori alkoi himmailla puomeilla, jolloin Pierre pyysi ratsultaan vähän enemmän eteenpäinpyrkimystä. Pienen takeltelun ja raviaskelien jälkeen Nikon laukasta löytyi vähän reippauttakin. Alkuun lähestymiset olivat hieman kiemuraisia, mutta ne parantuivat loppua kohden. Parilta esteeltä tulleet harmittavat pudotukset saivat Nikon nostelemaan jalkojaankin paremmin.

Luokka 2. 50cm

1. Jannica - A.D. Miss Merry
2. Meiju K. - Mörkövaaran Valeriaana
3. Caramia - Gibblad

4. Nintsu - Candy Crush MPB
5. Jannica - Sugar Sorrow AD
6. Malla - Kuurankukka
7. Nintsu - Little Temptress MPB
8. Veera Ruusula - Llunfrothen Replica
9. Patricia Korpilaakso - Kaakkilan Hattaramorsian
10. Malla - Onni
11. Veera Ruusula - Taavin Tähtinumero
12. Silja - Sithiriel Fair
13. Helena - Ironhawk
14. Pierre - Skyeye Prime
15. Pierre - Aim Civvies Prime

Jannica - A.D. Miss Merry
Kimo ponitamma Merry ihastutti aivan upealla, eteenpäinvievällä laukallaan. Ratsukko valitsi heille sopivat, varmat tiet, joita pitkin tamma sai hyvät lähestymiset esteille. Merry loikkasi pari kertaa vähän isommin, mutta ratsastaja toi sen seuraavalla kerralla huolellisemmin esteelle ja tamma teki muuten oikein täsmälliset hypyt. Suoritus oli kaikin puolin harmoninen ja yhteistyö näytti toimivan erinomaisesti. Onnittelut!

Meiju K. - Mörkövaaran Valeriaana
Anna-tammassa oli mukavasti potkua ja se suhtautui matalalahkoonkin esterataan innokkain mielin. Meiju istui selässä kuin viilipytty ja ratsasti nuorta hevostaan huomaamattomin avuin. Reippaiden ja ponnekkaiden hyppyjen välissä ratsastaja sai olla tarkkana, että ratsu pysytteli kuulolla, sillä sen olisi tehnyt mieli hieman irroitella. Energisyydestä huolimatta ratsukon meno säilyi kuitenkin hallitun näköisenä.

Caramia - Gibblad
4-vuotias arabi asteli kisa-areenalle tikkana ja häntäänsä jalosti kannatellen. Lievästä jännityksestä huolimatta Gitta hyppäsi ennakkoluulottomasti kaikki eteen tulleet esteet. Ainoastaan laukassa oli parissa kaarteessa pätkät turhan tikittävää askellusta, kun hevosen tasapaino hieman heilahti. Caramia osasi rohkaista ja tukea tammaansa oikeilla hetkillä, joten ratsukko sai taas laukan rytmistä kiinni ja säilytti suorituksessaan vakauden.

Nintsu - Candy Crush MPB
Nintsu ja kauniin tumma voikko Candy olivat kivan sopusuhtainen pari. Ratsukolla oli keskinäinen luottamus kohdillaan ja tamma hyppäsi nuoresta iästään huolimatta kuin vanhempikin tekijä. On hyvä muistaa, että nuori poni tarvitsee kuitenkin vielä tukea. Yhden pystyesteen alastulossa Nintsu luultavasti hieman horjahti ja Candy oli menosissan oikealle, vaikka parempi suunta olisi ollut vasen. Pikaisella asennonkorjauksella ratsastaja sai hoidettua tilanteen nopeasti ja huomaamattomasti.

Jannica - Sugar Sorrow AD
Jannican vaalea pikkuori tepasteli radalle korviaan vimmatusti käännellen ja vaativasti hirnahdellen. Parit ensimmäiset esteet Sorrow hyppäsi hieman jännittyneen oloisena, mutta pian sen jälkeen se alkoi jättää huutelun ja keskittyi sen sijaan ratsastajaansa ja rataan. Rentoutuessaan Sorrow'n tahdikas laukka pääsi loistamaan ja se ehti kuunnella ratsastajan apuja ennen ja jälkeen hyppyjen.

Malla - Kuurankukka
Kokemattoman oloinen Kukka oli kova touhottamaan ja Malla sai olla selässä tarkkana, että oikeat avut tulivat oikeaan aikaan. Tamma meni rehdisti sinne minne ratsastaja ohjasti, joten Mallan tuli pitää huoli, että kummankin ajatukset olivat samalla aaltopituudella. Parit tahtirikot olivat ratsukon onneksi hyvin minimaaliset ja rutiinin myötä yhteistyöhön tullee löytymään jouhevuutta. Kukalla oli kaikesta huolimatta kivan terävät hypyt, joiden aikana se ei viettänyt turhan pitkää aikaa ilmassa.

Nintsu - Little Temptress MPB
Terissä oli huomattavissa hyvän tulevan esteponin merkkejä. Se liikkui ikäisekseen tasapainoisesti ja sovitti jalkansa erinomaisesti esteiden väliin - pari kolautusta vain kuultiin. Myös hyppytyyli oli sekä ratsulla että ratsastajalla kummallakin kiitettävä. Teri oli hyvin herkkä ja se kuulosteli kokoajan ratsastajaansa. Ponin reaktiot olivat äkkinäiset, mikäli Nintsu jäi ihan sekunin sadasosankin hitaaksi.

Veera Ruusula - Llunfrothen Replica
Pepe meni vauhdikkaasti ja Veera yritti parhaansa mukaan hieman hillitä menoa. Orilla näytti olevan luonnostaan reipas tyyli edetä, joten on varottava ottamasta vauhtia liian alas, sillä silloin hevonen alkoi jännittyä. Kun ratsukko löysi sopivan tahdin, Pepe sai sovitettua jalkansa erinomaisesti, ylitti esteet kauniissa kaaressa ja kääntyi kuuliaisesti ratsastajansa apujen mukaan.

Patricia Korpilaakso - Kaakkilan Hattaramorsian
Suomenhevostamma Riitu kummasteli alkuun radan ulkopuolisia asioita, mutta ratsastaja osasi vedellä oikeista naruista ja sai kiinnitettyä ratsunsa huomion esterataan. Patricia oli kokoajan tarkkana, ettei tamma päässyt liikaa omiin ajatuksiinsa, sillä yhdenkin alastulon jälkeen Riitu tiputti yllättäen raville. Muuten ratsukko meni kivassa laukassa ja hypyt olivat sujuvia. Oikein siisti suoritus parista rikosta huolimatta.

Malla - Onni
Mallalla ja Onnilla oli hyvä rauhallinen ote radalla. Toisinaan ori ei ollut aivan varma siitä, mistä se lähtisi hyppyyn ja se joutui vaihtelevasti ottamaan joko harppovia tai tikittäviä laukka-askelia, jolloin esteiden ylitykset jäivät töksähteleviksi. Kun ratsastaja ohjasi sen hyviä teitä pitkin turvalliselle ponnistuspaikalle, Onni selvitti esteet hyvässä rytmissä ja reippaasti hypäten.

Veera Ruusula - Taavin Tähtinumero
Takku oli kovin varovainen hyppääjä, joka jätti mielummin vähän liikaa kuin liian vähän tilaa itsensä ja puomien väliin. Ratsastajalla oli melkoinen mukautuminen tamman hyppyihin, mutta Veera onnistui tehtävässään hyvin. Tamman ponnistaessa hyppyihin vähän vuoroin kauempaa, vuoroin lähempää, oli laukan rytmi toisinaan hieman epätasainen. Veera ei vähästä hätkähtänyt, vaan rohkaisi parhaansa mukaan Takkua.

Silja - Sithiriel Fair
Sintti oli jo radan alussa tomeran ja hieman virittyneen oloinen, sillä se taisi tietää mitä tuleman pitää. Siljan ratsastama kimo tamma kuumeni este esteeltä yhä enemmän, mutta pysyi ratsastajansa hallinnassa. Sintin hypyt olivat vahvoja ja laukka isoa, joten ratsastajan oli mukauduttava nopeasti sen liikkeisiin. Ratsukko esitti kelpo suorituksen hätäisyydestä huolimatta.

Helena - Ironhawk
Helena ja ratsunsa Irkku menivät eikä meinanneet. Nuorella orilla oli hyvä rohkea asenne, eikä se epäröinyt yhdenkään esteen kohdalla. Irkku kokeili salakavalasti pikkuhiljaa lisätä vauhtia, joten on oltava tarkkana, ettei ori pääse lipsumaan sopivasta temposta.

Pierre - Aim Civvies Prime
Pierre ratsasti kimoa oriaan vähän tiiviimpänä pakettina, sillä se oli kovasti menosissaan, eikä meinannut pysyä nahoissaan. Kiivi käytti yli äyräiden pursuavan energiansa ponnistamalla hyppyihin valtavalla voimalla vähän mistä sattuu. Orilla oli kivan terävät hypyt, mutta säheltämisen myötä takajalat kopsauttamaan parit puomit alas. Kiivi laukatessa hetkellisesti vähän rennommin, sillä oli hyvät rytmikkäät askeleet.

Pierre - Skyeye Prime
Skye näytti tammamaisen herkkistä puolta. Esteiden välissä tammalta keveni vuoroin etu- ja vuoroin takapää. Ratsastaja pysyi kuitenkin suuremmitta vaivoitta selässä ja jatkoi määrätietoisesti radan ratsastamista. Pomppimisen lomassa oli pientä keskustelua mihin suuntaan piti mennä, mutta ratsukko selvisi maaliin parilla puomin tiputuksella.

Luokka 3. 80cm

1. Nintsu - Ugly Duckling MPB
2. Katariina Suvi - Villahaan Niikeri
3. Veera Ruusula - Riemu Lennartti

4. Oskari Ahonlaita - Shameless Skeleton Kern
5. Pierre - Châtenay Prime
6. Jannica - Basingstoke
7. Pierre - Impreza du Lavoie
8. Jannica - Blazing Comet
9. V. Penrose - Shenandoah RWR
10. Veera Ruusula - Ventoksen Ujo-Huurto
11. Nintsu - Braveheart MPB

Nintsu - Ugly Duckling MPB
Hyvin tasapainoisen oloinen nuori ori hyppäsi loistavalla tekniikalla. Poniksi sillä oli iso laukka, jolla se kuroi esteiden välit nopeasti vähemmillä askeleilla. Ukko kuunteli ratsastajaansa kiitettävästi ja ratsukko säilytti hyvän tatsin läpi radan. Nintsu toi ponin hyville ponnistuspaikoille ja orista paistoi itsevarmuus, kun se selvitti esteet suuremmitta vaikeuksitta. Oikein hieno parivaljakko!

Katariina Suvi - Villahaan Niikeri
Katariina ratsasti hyvin tasaisin avuin ja Nipsu laukkasi tarmokkaasti, mutta ollen kuitenkin levollisen oloinen. Hyvin toisiaan täydentävä ratsukko selvitti esteen toisensa jälkeen säilyttäen tahdin. Puolessa välin suoritusta Nipsun laukka alkoi hieman uupua, kun se katsoi jo kaukaa seuraavaa pystyestettä. Katariina istui hieman tiukemmin satulaan ja sai ratsunsa rohkeasti esteen yli.

Veera Ruusula - Riemu Lennartti
Nuori harmaa ori oli terhakkana, mutta se suoritti kuitenkin radan kuuliaisesti alusta loppuun. Onnin laukka ja hypyt olivat oikein ponnekkaita. Ratsukko eteni radalla määrätietoisesti, vaikkakin ori kokeili pari kertaa vähän puskea reitiltä ulospäin. Veera puuttui asiaan nopeasti antaen korjaavat avut ja sai Onnin suoristumaan kropastaan ennen esteelle tuloa.

Oskari Ahonlaita - Shameless Skeleton Kern
Oskari ja ratsunsa Saku ottivat radan mukavan rennolla otteella ilman turhaa kiiruhtamista. 4-vuotiaalla orilla oli luonnostaan iso pyörivä laukka ja ratsastaja antoi sille sopivasti tilaa mennä eteenpäin. Myös Sakun hypyt olivat isoja, mutta laadukkaita. Välillä oli lyhyitä pätkiä, jolloin ori jäi hieman hitaaksi Oskarin avuille, mutta muuten ratsukon yhteistyö oli oikein harmonista ja miellyttävää.

Pierre - Châtenay Prime
Ninni hyppäsi esteet korvat tötteröllä ja hevosesta näki, että sillä oli mukavaa. Tammalla oli tehokas ja melko terävä hyppytyyli, eikä se viettänyt turhan kauan aikaa ilmassa hypyissä. Pierre näytti vain hieman ohjailevan tammaa oikeaan suuntaan. Parin alastulon jälkeen Ninni hieman kokeili onneaan, josko se saisi mennä oman pään mukaan, mutta ratsastaja toppuutteli rauhallisin ottein ratsuaan ja sai sen takaisin balanssiin.

Jannica - Basingstoke
Jannican raamikas ruunikko ori keskittyi sataprosenttisesti rataan, eikä se välittänut ulkopuolisista hälinöistä tuon taivaallista. Ratsukko eteni hyvin rauhallisessa laukassa ja ehkä pieni piristys ja napakampi ote selässä olisivat tehneet terää, sillä Bassyn takajalat osuivat pari kertaa yläpuomeihin. Jannica ohjasi Bassyn pidempiä teitä pitkin ja lähestymiset esteille olivat joka tapauksessa hyvät.

Pierre - Impreza du Lavoie
Retalla oli reipas ja matkaavoittava laukka, jonka vuoksi Pierre sai todella miettiä selässä millaiset tiet hän valitsi. Estekorkeus ei niinkään päätä huimannut, mutta oli ensiarvoisen tärkeää saada sen askeleet sopimaan väleihin, jotta rytmi säilyi hypyissäkin. Tamma selvitti esteet helposti ja sillä oli kiitettävä asenne hyppäämiseen.

Jannica - Blazing Comet
Comet taisi olla päivän vanhin osallistuja, mutta se ei menoa haitannut. Musta poniori keskittyi hyvin omaan tekemiseen, mutta oli hieman tahmeahkon oloinen ja Jannica joutui pyytämään siltä hieman enemmän reippautta. Kun laukkaan saatiin tekemisen meininkiä, se oli keinahtaa hieman etupainoiseksi ja yksi puomi kiepsahti alas. Kaikeksi onneksi ratsastaja sai korjattua sitä tasapainoisemmaksi hyppyjen välissä.

V. Penrose - Shenandoah RWR
Hauskanvärisellä Sheilalla oli runsaasti pilkettä silmäkulmassa. Tammalla oli notkea laukka, mutta tahdin ylläpitäminen oli toisinaan hieman epätasaista, kun se yritti kuikuilla maneesin laidoille. Sheila saattoi ajautua liian lähelle estettä ja nappasi puomin mukaansa etujaloillaan. Ilmeisen herkkäjalkainen tamma otti kolautuksista hieman itseensä ja seuraavilla hypyillä jätti ratsastajansa pieneksi yllätykseksi roisit ilmavarat.

Veera Ruusula - Ventoksen Ujo-Huurto
Pienestä jännittyneisyydestä huolimatta Junnu hyppäsi radalla rutinoituneen oloisesti. Orin laukka oli reipas, mutta on varottava, ettei se mene liian hätäiseksi. Silloin ratsastajalta alkoi kadota kontrolli hevoseensa ja Junnu saattoi lähteä rynnimään esteelle. Liian läheltä estettä lähteneet hypyt tipauttivat parit puomit, mutta muuten Veera ja Junnu selvittivät esteet puhtaasti ilman kosketuksia.

Nintsu - Braveheart MPB
Nintsun kimo ori vaati huolelliset ja tarkat valmistelut hyppyihin, sillä se oli melkoisen ylireagoivalla tuulella. Ratsukon tiet olivat hieman kiemurtelevia ja ratsastaja sai olla hyvin vahvasti tukemassa ja suoristamassa ratsuaan. Bravon laukka oli kivan rytmikäs, mutta se oli melkoisen vaativa ponnistuspaikan suhteen ja jopa kielsi yhden kerran. Muilla kerroilla Nintsu toi orinsa esteille niin hyvin kuin oli mahdollista.

Luokka 4. 100cm (avoin hevosille)

1. Veera Ruusula - Ukon Wilhelmiina
2. Pierre - Bævia Prime

3. Katariina Suvi - Vics Grimaldi
4. Pierre - Pyronine Prime
5. Veera Ruusula - Metal Symphony

Veera Ruusula - Ukon Wilhelmiina
Kun Veera ja Miina suuntasivat radalle, hämmästyin sievän vaaleanruunikon tamman valtavaa ponnistusvoimaa. Suomenhevostamma liihotteli esteiden yli kivalla tekniikalla ja ilman mitään epäröintiä. Ratsukolla oli kohtuullisen reipas etenemistahti, mutta se näytti kuitenkin sopivan hevoselle, eikä minkäänlaista kiirehdintää ei ollut aistittavissa. Veeralla oli koko ajan hyvän tasainen tuntuma Miinaan. Oikein mallikas suoritus!

Pierre - Bævia Prime
Pierren ratsastamalla Evialla oli kevyet ja innokkaat hypyt. Jäimme kaipaamaan varovaisuutta, sillä nyt ratsastaja sai olla todella huolellinen apujenkäytön kanssa ja varmistella reittivalinnoillaan, että ratsukko pääsee ideaalille ponnistuspaikalle. Vaikka Evia leiskautti esteiden yli vähän huolettomasti, se kuitenkin kuunteli kiitettävästi ratsastajaansa ja ratsukolla oli hyvää kommunikaatiota hyppyjen välissä.

Katariina Suvi - Vics Grimaldi
Katariinan isolla puoliveriorilla oli matkaavoittava ja reipas laukka, jonka turvin se eteni radalla vikkelästi. Ennen eräälle pystyesteelle tuloa oli huomattavissa pientä epäröintiä, mutta Vikke meni ratsastajansa kannustamana ongelmitta yli. Lupaavan oloinen ori, kunhan kokemusta karttuu.

Pierre - Pyronine Prime
Ninja oli kovin jännittynyt ja se hyppäsi ehkä vähän kankealla selällä. Ratsastaja oli tarkkaavainen ja osasi muistuttaa oria läsnäolostaan, jolloin se jäi tarkkaavaisena kuuntelemaan parin esteen ajaksi. Hetken kuluttua Ninja ajautui taas hieman kuikuilemaan muita juttuja. Pierrellä oli mukava, reeipas ori, kunhan se keskittyy olennaiseen.

Veera Ruusula - Metal Symphony
Hilmalla oli selvästi hyvin paljon hyppykapasiteettia, sillä se loikkasi hyvää jalka- ja selkätekniikkaa käyttäen. Tamma kaipaa ehkä hieman lisää rutiinia, sillä se tarvitsi todella paljon ratsastajan tukea. Lähestymiset olivat hivenen epävarmoja ja tamma haki ponnistuspaikkaa laukka-askelia lisäten tai pidentäen. Veera rauhoitti tilannetta hyvin keskittyen ratsastamaan tammaa paremmin kuulolle esteiden välissä.